Romana   English
 

Brasovul, orasul in care nu te plictisesti niciodata!

Locuind in Green Park Villas te vei putea intoarce oricand la forfota orasului. In doar 15 minute poti ajunge in centrul Brasovului, oras cunoscut inca din Evul Mediu pentru sarmul sau arhitectural deosebit. Centru cosmopolit al Transilvaniei, orasul te imbie cu stradutele sale cu iz medieval si cu monumente recunoscute la nivel european, cum ar fi Biserica Neagra sau vechile fortificatii care aparau zona contstruita de-a lungul istoriei.

Aici iti vei putea petrece timpul liber pe cochetele terase din Piata Sfatului sau de pe strada Republicii sau in restauranturile si pub-urile ascunse in subsolurile vechilor imobile. Vei face parte dintr-un oras viu, cu un pitoresc aparte, care iti va permite oricand sa iesi din rutina cotidiana.

Localizare Green Park Villas

Localizarea ansamblului rezidential Green Park Villas

Pozitionat la intrarea in orasul Brasov, la liziera padurii de brazi Darste, complexul rezidential Green Park Villas a fost conceput pentru a imbina linistea oferita de natura cu toate facilitatile orasului.

Locatie usor accesibila, la intrarea in Municipiul Brasov. Ansamblul Rezidential GREEN PARK VILLAS se afla la 500 m de Calea Bucuresti (principala artera de intrare in Mun. Brasov din directia Bucuresti) avand in apropiere, principala zona comerciala a Brasovului (METRO, SELGROS, MACROMALL, CARREFOUR, BRICOSOTORE, PRAKTIKER, MOBEXPERT, KAUFLAND).

Esti o fire sportiva si un fan al centrelor de fitness si SPA? Sa locuiesti in Green Park Villas este cea mai buna alegere! Casa ta va fi in aproprierea uneia dintre cele mai vaste zone de agrement din Transilvania. In imediata apropiere a ansamblului rezidential se afla 3 baze sportive (terenuri de tenis, terenuri artificiale de fotbal, teren de rugby), Lacul Noua si AquaPark Brasov.

De fiecare data cand va veti intoarce acasa, veti avea impresia ca ati patruns intr-o statiune montana, menita sa va permita relaxare totala dupa confruntarea cu zgomotul citadin, fara a fi nevoiti sa parasiti spatiul familiar al caminului dumneavoastra.Harta Acces Ansamblu Rezidential Green Park Villas
Harta Acces

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Plan de incadrare Green Park Villas
Plan de incadrare